03 Şubat, 2007

Şükür Kavuşturana

Kaç gündür siteme giremiyorum. Anlamadım sorun ne, neyse ki cüneyt buradaydı da yardım etti sağolsun. Cüneyt olmasaydı ben bir daha asla giriş yapamıyacaktım ve şehvarın sanal alemi belkide sona erecekti. Biraz fazlaca dramatize ettim galiba, ama gerçekten de öyle olacaktı. Dergimi sevdiğim kadar burayıda sevdim. Gerçi dergiyle daha iyi bir kıtlem var belki ama olsun. Burasıda benim biraz daha kendi kendime olduğum, istediğimi istediğim anda yapabildiğim bir yer( burada aklına geleni hemen yazıp yayınlıyorsun rahat yani)günlüğüm gibi. Günlük tutmayı severim. Belki bir gün günlüğüme yazdıklarımdan bir şeylerde yazarım. Tabi şöyle uygun bir şeyler. Nuri abim geçenlerde buradaydı bana dedi ki "dergi de artık senin yazılarına görmek istiyoruz" böylece onun isteğinide yerine getirmiş olurum. Gerçi onun internetle arası hiç yokmuş.

Bu arada Teyzemin kızı Ayşe'nin eşi trafık kazası geçirdi, durumu ağır.Allah Yardımcısı olsun hayırlı şifa versin. Eşine çocuklarına annesine kardeşlerine sevdiklerine ve gençliğine bağışlasın. Dualarımız onun içinde artık.


delikız

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yine aynı şey oldu, siteye giremiyorum. cüneyt'te yok. bilmem artık ne zaman düzelir bu durum. şifreyi kabul etmiyor. ama burada etti. bir lisan bir insan derler ya, site ingilizce anlamıyorum ki, gerçi hiçte ugraşmadım açıkçası

Adsız dedi ki...

Canım kardeşim,sitene niye giremiyorsun,bak ben buradayım senide bekliyorum anılarınla birlikte tabi ki.Baki Selam. (Deli kızın akıllı ablası)